Mrazem sušený banán si díky šetrnému zpracování uchovává až 90% původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah prospěšných látek.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás v pondělí 27. 5.
Lyofilizace je odborný název pro sušení potravin mrazem, díky čemuž se zachová výrazně větší množství živin než při klasickém sušení horkým vzduchem. Banány jsou chudé na tuky a bílkoviny, ale zato mají hojné množství ovocných cukrů.
Mrazem sušený banán je lehký, voňavý a krásně křupavý. Při kontaktu s vodou nebo vláhou změkne a navrací se téměř do původního stavu.
Mrazem sušené ovoce můžete konzumovat samotné, nebo ho přidávat do smoothie, müsli, jogurtu, kaše, do čaje i při pečení.
100 % mrazem sušený banán plátky.
Mimo EU.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.