Včelí pyl z květů bylin a stromů, který sbírají včely a přinášejí do úlu v půvabné krajině rozkvetlých kopců jihovýchodní Moravy.
Včelař pyl posbírá a opatrně usuší.
Doporučuje se rozpustit v medu a ten použít k dochucení jogurtů, kaší, cereálií, zmrzliny, dezertů či nápojů. Konzumujte 1 zarovnanou čajovou lžičku (cca 1 g) včelího pylu denně. Buďte obezřetní, trpíte-li silnou alergií na pyl.
Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 200 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.