Úvod
Wolfberry ostružiny jsou velmi chutné, voňavé a křupavé lyofilizované plody. Lyofilizace je proces sušení mrazem, kdy se ovoce nejprve prudce zmrazí a následně suší při nižším tlaku. Tak si zachovává svou přirozenou strukturu tvaru, vůni a především nutriční hodnotu všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Ostružiny jsou mimořádně bohaté na vitamín C a antioxidanty. Za zmínku stojí i vysoké zastoupení vitamínu A, E a K a obsah železa, zinku, fosforu, hořčíku, draslíku či vápníku.
Hlavní vlastnosti:
- celé ostružiny sušené mrazem
- chutnají a voní jako čerstvé
- zachovávají si všechny vitamíny a minerály jako v čerstvém ovoci
Použití
Ostružiny Wolfberry můžete konzumovat přímo nebo si je můžete přidávat do jogurtů, různých koktejlů, kaší. Výborné jsou domácí cereální tyčinky a také jsou velmi chutné v různých moučnících a cukrářských výrobcích. Nejsou doslazované ani nijak dochucované.