MESULID - Dávkování


 

Dávkování léku: Mesulid Granule pro perorální suspenzi


Generikum: nimesulide
Účinná látka: nimesulid
Alternativy: Aulin, Coxtral, Lemitrin, Nimed, Nimesil, Nimesulid leram
ATC skupina: M01AX17 - nimesulide
Obsah účinných látek: 100MG
Formy: Granule pro perorální suspenzi, Tableta
Balení: Sáček
Obsah balení: 18 II
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


řípravek Mesulid vždy užívejte přesně dle instrukcí Vašeho lékaře. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Riziko výskytu nežádoucích účinků lze snížit užitím nejnižší účinné dávky po co možná nejkratší dobu dostatečnou pro zvládnutí příznaků.

Obvyklá dávka je jedna tableta s obsahem 100 mg účinné látky nebo 1 sáček se 100 mg účinné látky dvakrát denně po jídle. Přípravek Mesulid užívejte co nejkratší dobu a ne déle než 15 dní během jednoho léčebného cyklu.

Jestliže jste užil(a) více přípravku Mesulid, než jste měl(a) Pokud jste užil(a) nebo se domníváte, že jste užil(a) více přípravku Mesulid, než jste měl(a) (předávkování), kontaktujte neprodleně svého lékaře nebo nejbližší nemocniční zařízení. Přineste s sebou zbylé léky. Pokud došlo k předávkování, pocítíte pravděpodobně jeden z následujících příznaků: ospalost, pocit na zvracení, bolest žaludku, krvácení do žaludku či dýchací potíže. Jestliže jste zapomněl(a) užít přípravek Mesulid

Nezdvojujte následující dávku, abyste nahradil(a) vynechanou dávku.

4.
Ostatní nejvíce nakupují

O projektu

Volně dostupný nekomerční projekt za účelem laického srovnání léčiv na úrovni interakcí, vedlejších účinků, stejně jako cen léčiv a jejich a alternativ

Více informací

  • Worldwide Drugs Aggregator projects
  • Email:
  • Eshop