UVADEX - Bijwerkingen


 
Medicatiedetails zijn niet beschikbaar in de geselecteerde taal, de originele tekst wordt weergegeven

Bijwerkingen van het medicijn: Uvadex Solution for blood fraction modification


Algemeen: other cytokines and immunomodulators
Werkzame stof: methoxsalen
alternatieven: Broncho-vaxom pro adultis, Broncho-vaxom pro infantibus, Broncho-vaxom pro infantibus sáčky, Imunor, Luivac, Methoxsalen maco pharma, Ribomunyl, Uro-vaxom
ATC-groep: L03AX - other cytokines and immunomodulators
Inhoud van de werkzame stof: 20MCG/ML
vormen: Solution for blood fraction modification
Balení: Vial
Obsah balení: 12X10ML
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


Podobně jako všechny léky, může mít i UVADEX nežádoucí účinky, avšak jsou obvykle jen mírné a rychle přejdou. Zřídka byly uváděny nevolnost a zvracení. Krevní testy ukázaly, že UVADEX může někdy způsobit malé změny v krevním obrazu, ale nevyvolávaly žádné klinické příznaky. Mezi tyto změny patří snížení obsahu albuminu, kalcia, hemoglobinu, draslíku a počtu červených krvinek a obsahu červených krvinek v krvi.

Fotoferéza může způsobit slabý nebo mírný pokles krevního tlaku, horečku nebo lokální infekci nebo poškození cévy v důsledku zavedení jehly.

Pokud se kterýkoli z nežádoucích účinků vyskytne v závažné míře, nebo pokud si všimnete jakýchkoli nežádoucích účinků, které nejsou uvedeny v této příbalové informaci, prosím, sdělte to svému lékaři nebo zdravotní sestře, která se o Vás stará.

Selectie van producten in ons aanbod van onze apotheek

Over het project

Een vrij verkrijgbaar niet-commercieel project met het oog op het vergelijken van geneesmiddelen op het niveau van interacties, bijwerkingen en prijzen van geneesmiddelen en hun alternatieven

Meer informatie