EZICLEN - Yan etkiler


 
İlaç detayları seçilen dilde mevcut değildir, orijinal metin görüntülenir

Ilacın yan etkileri: Eziclen Concentrate for oral solution


genel: mineral salts in combination
Aktif madde: sodium sulfate, potassium sulfate, magnesium sulfate heptahydrate
Alternatifler:
ATC grubu: A06AD10 - mineral salts in combination
Aktif madde içeriği:
Formlar: Concentrate for oral solution
Balení: Bottle
Obsah balení: 14X24X(2X176ML)
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


Podobně jako všechny léky může mít i tento přípravek nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého. Při užívání tohoto přípravku se mohou vyskytnout následující nežádoucí účinky: Přestaňte užívat Eziclen a okamžitě vyhledejte lékaře, pokud u sebe zaznamenáte cokoliv z následujícího:  Alergická reakce – příznaky mohou zahrnovat kožní vyrážku nebo zarudnutí, svědění, obtížné dýchání nebo otok krku. Další nežádoucí účinky zahrnují: Velmi časté (mohou se vyskytnout u více než 1 z 10 lidí)  Obecné nepohodlí  Pocit nevolnosti (nauzea) nebo zvracení  Nadýmání nebo bolesti břicha Méně časté (mohou se vyskytnout až u 1 ze 100 lidí)  Zimnice  Sucho v ústech  Bolest hlavy  Závrať  Bolest při močení  Nepříjemné pocity v rektální a anální oblasti  Změny v hladinách některých složek v krvi. Např.: zvýšení aspartátaminotransferázy, kreatinfosfokinázy, laktát dehydrogenázy, fosforu, bilirubinu nebo kyseliny močové a snížení sodíku, draslíku nebo vápníku.

Hlášení nežádoucích účinků

Pokud se u Vás vyskytne kterýkoli z nežádoucích účinků, sdělte to svému lékaři nebo lékárníkovi. Stejně postupujte v případě jakýchkoli nežádoucích účinků, které nejsou uvedeny v této příbalové informaci. Nežádoucí účinky můžete hlásit také přímo na adresu:

Státní ústav pro kontrolu léčiv

Šrobárova 48

100 41 Praha 10

webové stránky: http://www.sukl.cz/nahlasit-nezadouci-ucinek .

Nahlášením nežádoucích účinků můžete přispět k získání více informací o bezpečnosti tohoto přípravku.

Eczanemizden sunduğumuz ürünlerden ürün seçimi

Proje hakkında

İlaç etkileşimleri, yan etkiler ve ilaç fiyatları ile alternatifleri arasında laik ilaç karşılaştırmaları amacıyla serbestçe kullanılabilen ticari olmayan bir proje

Daha fazla bilgi